KezdőlapVásárlási információGyakran feltett kérdésekSegítség a vásárláshozKapcsolat
Slovenská Lacné DVD obchod  
Olcsó DVD CD és Blu-ray lemezek rendelésePendrive rendelés 8Gb, 16Gb és akár 32Gb vagy 64GbKülső merevlemez rendelés 500Gb és 1TB és 3TBMemóriakártya rendelés, SD vagy MicroSD... kártya
2018. május. 27. vasárnap 17:49
Termékek
Bejelentkezés
Legújabb termékek

Termék ajánló

Adhatunk még valamit?


Ha szeretne még rendelni valamit, esetleg nem jött össze a 25.000Ft-os ingyenes kiszállítás itt segítünk pár ötlettel, olyan termékeket ajánlunk amikre szinte minden háztartásban szükség lehet.

Elemek

Rendeljen webáruházunkból szuper áron elemeket, újratölthető akkukat és elem töltőket. Ne várja meg míg lemerülnek távirányítójában, készülékeiben az elemek rendeljen most. Webáruházunkban szinte mindenféle elemet akkut megtalálhat az egyszerű ceruza elemektől a gomb és riasztó elemekig. Többféle minőségi márka és árkategória közül válogathat.
Alkoholos filctollak CD DVD lemezek feliratozásához

Biztosan önnel is előfordult már, hogy nem volt mivel megjelölni CD DVD lemezét, rendeljen alkoholos filctollakat több színben webáruházunkból, hogy mindig megtudja jelölni lemezeit.

Alkoholos filctollak rendelése CD DVD lemezek feliratozásához.Média tisztítószerek

Ha poros, foltos a monitor vagy a TV nálunk szuper áron vásárolhat LCD/TFT tisztító szereket, törlőkendőket. 

Mobil telefon kijelzője karcos? Nálunk erre is talál megoldást A scratch remover for mobil termékünkkel kipolírozhatja az apró karcokat mobil telefonja kijelzőjéről.

Poros a számítógépe belselye? Vásroljon webáruházunkban sűrített levegőt melyel könyedén kifújhatja a port a legkisebb helyekről is.

Tisztítószerek rendeléseFejhallgatók, fülhallgatók és head-settek

Szeretne az interneten ingyen beszélgetni ismerőseivel? Ehez elengedhetetlen egy jó minőségű head-set mely fejhallgató és mikrofon egyben, tekintse meg kínálatunkat a jó minőségű olcsó és a csúcskategóriás termékeink között biztosan megtalálja az önnek megfelelőt.

Szeretné jobb minőségben hallgatni kedvenc zenéit? Nálunk erre is talál megoldást fülhallgatót már 400Ft*tól rendelhet a csúcskategóriás vezeték nélküli fülhallgatóig.

Fejhallgatók, fülhallgatók és headsettek

vissza

Olcsó DVD lemez rendelés gyors, megbízható kiszállítással! - XXLDVD