KezdőlapVásárlási információGyakran feltett kérdésekSegítség a vásárláshozKapcsolat
Slovenská Lacné DVD obchod  
Olcsó DVD CD és Blu-ray lemezek rendelésePendrive rendelés 8Gb, 16Gb és akár 32Gb vagy 64GbKülső merevlemez rendelés 500Gb és 1TB és 3TBMemóriakártya rendelés, SD vagy MicroSD... kártya
2023. szeptember. 23. szombat 11:57
Termékek
Bejelentkezés
Legújabb termékek

2TB 2,5" külső merevlemez érkezett

Intenso Memory Case 2TB 2.5 külső merevlemez USB 3.0

Egyre nagyobb és egyre gyorsabb külső merevlemezeket vásárolhatunk, napjainkban hihetetlen gyorsasággal fejlődnek a merevlemezek és webáruházunk tartja az iramot a merevlemezek fejlődésével és már 2TB 2.5"-os merevlemezt is rendelhet webáruházunkból, igaz az ár érték aránya ahogy minden újonnan megjelenő merevlemeznek ennek is elég magas jelenleg 42.800Ft-ért rendelheti meg ingyenes kiszállítással. 


2TB 2.5 külső merevlemez
Az intenso külső merevlemezek megbízható nagyon jó minőségű és letisztult nagyon egyszerű dizájnnal rendelkező elegáns merevlemez. A 2TB külső merevlemez 2000 GB adat tárolására alkalmas azaz 1 GB -os filmekből akár 2000-et is tárolhatunk és egyszerűen hordozhatunk rajta, hisz nem igényel külső áram ellátást csak egy USB kábelt kell magunkkal vinnünk és a merevlemezt és bárhol bármikor beüzemelhetjük akár egy laptoppal vagy olyan TV-vel ami kezeli az USB drive-okat. Továbbá nagyon fontos, hogy a merevlemez USB 3.0 szuper gyors csatlakozóval rendelkezik, így ha készülékünk, számítógépünk USB 3.0 porttal rendelkezik akár 100MB/sec el másolhatunk róla adatokat. A csomagolás igényessége is a jól megszokott intenso minőséget tükrözi:


Intenso 2TB külső merevlemez
Sajnos nálunk még nem, de kapható nagyon szép fehér színben is. A külső merevlemez belsejében egy 5400rpm-es 2.5"-os merevlemezt találhatunk sajnos a gyártó pontos információt nem adott meg a merevlemez cache adatáról de a 8MB a minimum. 


2.5 külső merevlemez belseje

A terméket itt megtekintheti és meg is rendelheti: 

vissza

Olcsó DVD lemez rendelés gyors, megbízható kiszállítással! - XXLDVD