KezdőlapVásárlási információGyakran feltett kérdésekSegítség a vásárláshozKapcsolat
Slovenská Lacné DVD obchod  
Olcsó DVD CD és Blu-ray lemezek rendelésePendrive rendelés 8Gb, 16Gb és akár 32Gb vagy 64GbKülső merevlemez rendelés 500Gb és 1TB és 3TBMemóriakártya rendelés, SD vagy MicroSD... kártya
2024. június. 20. csütörtök 13:03
Partner oldalak
Termékek
Bejelentkezés
Legújabb termékek

2TB 2,5" külső merevlemez érkezett

Intenso Memory Case 2TB 2.5 külső merevlemez USB 3.0

Egyre nagyobb és egyre gyorsabb külső merevlemezeket vásárolhatunk, napjainkban hihetetlen gyorsasággal fejlődnek a merevlemezek és webáruházunk tartja az iramot a merevlemezek fejlődésével és már 2TB 2.5"-os merevlemezt is rendelhet webáruházunkból, igaz az ár érték aránya ahogy minden újonnan megjelenő merevlemeznek ennek is elég magas jelenleg 42.800Ft-ért rendelheti meg ingyenes kiszállítással. 


2TB 2.5 külső merevlemez
Az intenso külső merevlemezek megbízható nagyon jó minőségű és letisztult nagyon egyszerű dizájnnal rendelkező elegáns merevlemez. A 2TB külső merevlemez 2000 GB adat tárolására alkalmas azaz 1 GB -os filmekből akár 2000-et is tárolhatunk és egyszerűen hordozhatunk rajta, hisz nem igényel külső áram ellátást csak egy USB kábelt kell magunkkal vinnünk és a merevlemezt és bárhol bármikor beüzemelhetjük akár egy laptoppal vagy olyan TV-vel ami kezeli az USB drive-okat. Továbbá nagyon fontos, hogy a merevlemez USB 3.0 szuper gyors csatlakozóval rendelkezik, így ha készülékünk, számítógépünk USB 3.0 porttal rendelkezik akár 100MB/sec el másolhatunk róla adatokat. A csomagolás igényessége is a jól megszokott intenso minőséget tükrözi:


Intenso 2TB külső merevlemez
Sajnos nálunk még nem, de kapható nagyon szép fehér színben is. A külső merevlemez belsejében egy 5400rpm-es 2.5"-os merevlemezt találhatunk sajnos a gyártó pontos információt nem adott meg a merevlemez cache adatáról de a 8MB a minimum. 


2.5 külső merevlemez belseje

A terméket itt megtekintheti és meg is rendelheti: 

vissza

Olcsó DVD lemez rendelés gyors, megbízható kiszállítással! - XXLDVD