KezdőlapVásárlási információGyakran feltett kérdésekSegítség a vásárláshozKapcsolat
Slovenská Lacné DVD obchod  
Olcsó DVD CD és Blu-ray lemezek rendelésePendrive rendelés 8Gb, 16Gb és akár 32Gb vagy 64GbKülső merevlemez rendelés 500Gb és 1TB és 3TBMemóriakártya rendelés, SD vagy MicroSD... kártya
2024. július. 22. hétfő 12:19
Partner oldalak
Termékek
Bejelentkezés
Legújabb termékek
További információk

A csomag érkezése.


Csomagja várhatóan a jobb oldalon kiírt munkanapon, munkaidőben fog megérkezni (Csak a készleten lévő "zöld" termékekre vonatkozik)! Ezt 99%-osan teljesítjük, de előfordulhat, hogy nem tudunk minden csomagot időben feladni.

Ha csomagját feladtuk azonnal kap 2db emailt:
1: Ezt tőlünk kapja, hogy csomagjának státusza megváltozott, és következő munkanapon kell kiszállítania a futárszolgálatnak. (A futárszolgálat hibájából is késhet a csomagja, de ők is 99%-ban teljesítik a 24-órás kiszállítást)
2: A futárszolgálattól is kap egy emailt amiben megtalálhatja a csomagjának számát és a futárszolgálat elérhetőségét, továbbá tartalmaz egy linket is amivel nyomon követheti csomagját.

Ha rendelését nem tudjuk feladni értesítjük telefonon vagy emailben, de a weblapunkon (Bejelentkezve) is nyomon követheti csomagja státuszát:

1: Folyamatban : Ez van rögtön a rendelés leadása után.
2: Feladva: Ezt állítjuk be ha feladtuk csomagját.
3: Várakozás: Ilyenkor nem tudtuk feladni csomagját, ennek több oka is lehet:
  • Áru hiány
  • Nem tudtunk minden csomagot időre becsomagolni, ez nagyon ritkán, de legtöbb esetben hétfőn, vagy hosszú hétvége után szokott megtörténni mikor összegyűlnek a csomagok.
  • Próbáltuk elérni valamilyen hiba miatt, de nem tudtuk elérni.

Ha kérdése lenne, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Olcsó DVD lemez rendelés gyors, megbízható kiszállítással! - XXLDVD