KezdőlapVásárlási információGyakran feltett kérdésekSegítség a vásárláshozKapcsolat
Slovenská Lacné DVD obchod  
Olcsó DVD CD és Blu-ray lemezek rendelésePendrive rendelés 8Gb, 16Gb és akár 32Gb vagy 64GbKülső merevlemez rendelés 500Gb és 1TB és 3TBMemóriakártya rendelés, SD vagy MicroSD... kártya
2024. június. 24. hétfő 03:15
Partner oldalak
Termékek
Bejelentkezés
Legújabb termékek

Külső merevlemezek választása

Szeretnénk bemutatni a külső merevlemezek weboldalunkat ahol csak a külső merevlemez termékeinket találhatják és a termék választáshoz nyújtunk mindenféle segítséget. Részletesebb leírások, külső merevlemez tesztek, külső merevlemez kicsomagolás videók és szinte minden információ a küéső merevlemezekről ami fontos. Első sorban azért hoztuk létre ezt az oldalt, hogy segítsünk kiválasztani a megfelelő külső merevlemezt, mert több olyan információ alapján kell választanunk amit az átlag felhasználók nem biztos, hogy ismernek, első sorban az ilyen vásárlóknak szeretnénk segítséget nyújtani oldalunkat.


A legfontosabb merevlemez választási opciók a merevlemez fizikai mérete a 2,5" kicsi vagy 3,5" normál méretű külső merevlemez. 


2,5" külső merevlemezek3,5" külső merevlemezek

Ezután a csatlakozó választása ami nagyon fontos, a legtöbb merevlemez USB csatlakozóval van ellátva, de ebből is két fajta létezik USB 2.0 és USB 3.0 ezekről részletesebb információkat is talál az oldalon. Ezután már csak azt kell eldöntenünk milyen kapacitású merevlemezre van szükségünk és persze, hogy a pénztárcánk mit enged.


USB 3.0 külső merevlemezek

vissza

Olcsó DVD lemez rendelés gyors, megbízható kiszállítással! - XXLDVD