KezdőlapVásárlási információGyakran feltett kérdésekSegítség a vásárláshozKapcsolat
Slovenská Lacné DVD obchod  
Olcsó DVD CD és Blu-ray lemezek rendelésePendrive rendelés 8Gb, 16Gb és akár 32Gb vagy 64GbKülső merevlemez rendelés 500Gb és 1TB és 3TBMemóriakártya rendelés, SD vagy MicroSD... kártya
2024. május. 26. vasárnap 22:59
Partner oldalak
Termékek
Bejelentkezés
Legújabb termékek

Memóriakártya rendelés

Memóriakártya
Weboldalunkon memóriakártyák széles választékát tudja kiválasztani és megrendelni, ami a legtöbb esetben nem is olyan könnyű, és ehhez nyújt segítséget a memoriakartya.eu weboldal, ahol sok sok információt találhat a memóriakártyákról. Az oldalon megtalálható információk segítenek kiválasztani, hogy milyen memóriakártyára is van szüksége, milyen tulajdonságokra kell odafigyelnünk a kártya megrendelése előtt. Érdemes utánanézni, hogy ne rendeljünk a készülékünkhöz olyan memóriakártyát amivel nem kompatibilis, így időt és pénzt spórolhatunk meg magunknak, hisz természetesen ha a termék nem működik a készülékével kicseréljük, de a szállítási költséget önnek kell állnia. A webáruházunkban kapható memóriakártyák a legnépszerűbbek, de ezek mellett nagyon sok más fajta memóriakártya is létezik amit jelenleg nem forgalmazunk, de folyamatosan bővítük a kínálatot. A legfontosabb kérdés a memóriakártya megrendelése előtt, hogy milyenre fajtára van szükségünk. Jelenleg kapható memóriakártyáink:

 • SD memóriakártya
  Azaz Secure Digital, ez a memóriakártya az első fajták között van és még a mai napig a legtöbb készülékhez ezt kell választanunk, és a legtöbb laptopon, számítógépen, ilyen memóriakártya foglalattal találkozhatunk éppen ezért még nagyon sokáig meg fog maradni ez a formátum, és a másik oka, hogy a kis testvére a Micro SD-t egy átalakítóval tudjuk használni SD kártyaként, így ha ilyen kártya olvasónk van, de a készülékünkben MicroSD kártya van az átalakító segítségével az SD kártya olvasónkban is tudjuk írni, olvasni.

  SD memóriakártya
 • Micro SD memóriakártya
  Napjainkban a legelterjedtebb memóriakártya, a legtöbb mobil készüléket ilyen memóriakártyával bővíthetjük. Az SD kártya kis testvére ként sokkal kisebb méretű, de ne tévesszük össze a kapacitással, hiszen ebből a memóriakártyából is kapható már MicroSDHC tehát High Capacity azaz nagy kapacitású akár 64GB vagy 128GB-osat is rendelhetünk. Ennél a kártya vásárlásnál érdemes megfontolnunk, hogy adapterrel együtt vásároljuk meg, hiszen pár száz forinttal kerül csak többe és bármikor jól jöhet, hogy SD kártyaként iy használhatjuk egy másik készülékben vagy SD kártyaolvasóban.

  Micro SD memóriakártya
 • Compact Flash memóriakártya
  CF kártyának is szokták rövidíteni, ezt a kártyát főleg fényképezőgépekben és kamerákban használhatjuk, talán az egyik legnagyobb méretű memóriakártya így a mobil készülékekbe szinte sohasem volt alkalmazva. Mivel a kártyát főleg profi készülékekben alkalmazzák, így elengedhetetlen a gyorsaság, a legjobb compact flash memóriakártyák már 90MB/másodperc adatátvitelre is képesek.

  Compact Flash memóriakártya
 • Memory Stick memóriakártya
  A memory Stick memóriakártyát a Sony készítette, nagyon sokáig nem is lehetett más márkájú Memory Stick kártyát kapni, mert a sony nem adta ki a kezéből a gyártási jogot így a memóriakártya gyártó cégek nem gyárthatták, ma már több cég is megkapta a jogot. Természetesen a kártyát csak sony készülékekben tudjuk használni alőször is a fényképezőgépekbe aztán jött a kis testvér a PRO DUO és a még kisebb M2 memory stick amiket már telefonokba is alkalmazhattunk, persze sony telefonokba. 

  Memory Stick memóriakártya

Memóriakártyák
További információkért látogasson el a www.memoraikartya.eu weboldalra ahol még több információt tudhat meg a memóriakártyákról

vissza

Olcsó DVD lemez rendelés gyors, megbízható kiszállítással! - XXLDVD