KezdőlapVásárlási információGyakran feltett kérdésekSegítség a vásárláshozKapcsolat
Slovenská Lacné DVD obchod  
Olcsó DVD CD és Blu-ray lemezek rendelésePendrive rendelés 8Gb, 16Gb és akár 32Gb vagy 64GbKülső merevlemez rendelés 500Gb és 1TB és 3TBMemóriakártya rendelés, SD vagy MicroSD... kártya
2024. május. 27. hétfő 00:27
Partner oldalak
Termékek
Bejelentkezés
Legújabb termékek

Maxtor külső merevlemezek

Maxtor külső merevlemez

Sokan észrevehették, hogy eltűntek a polcokról és a webáruház kínálatokból a Samsung külső merevlemezek. Ha valaki régen rákeresett láthatta, hogy a Samsung külső merevlemezek hivatalos oldala a Seagate webcíme alatt található, ebből már tudhatta mindenki, hogy valamilyen kapcsolat van a Seagate és a Samsung között, aki nem tudta volna a Samsung külső merevlemezek igazából Seagate külső merevlemezek voltak és most a Maxtor név alatt futó külső merevlemezek is a Seagate-hez tartoznak, ahogyan azt a webcímük is igazolja: http://maxtor.seagate.com/

Ha valakinek nem mondana semmit a Maxtor név: A maxtor volt a világ egyik fő merevlemez gyártója 1982-ben alapították és máig szinte teljesen eltűnt a neve a piacról, mivel a Seagate megvásárolta 2006-ban. A seagate úgy döntött, hogy feltámasztja ezt a történelmi nevet és ezt a márkanevet használja a Samsung helyett.

A Maxtor külső merevlemezeken csak a logó más mint a Samsungokén volt, vagyis kívül belül ugyan az maradt így a minőség is természetesen ugyan az, az ára sem nagyon változott. Kapacitás terén pedig a D3 5TB-nál tart míg a 2,5"-os M3 4TB kapacitással kapható.

Ha minőségi merevlemezt szeretne vásárolni akkor mindenképp a Maxtor külső merevlemezt ajánljuk, hiszen egy nagy múltu cég áll mögötte aki tényleg gyárt HDD-ket és nem csak a külső borítást készíti. 

Maxtor külső merevlemezek rendeléséhez kattints a logóra:
Maxtor külső merevlemezek

vissza

Olcsó DVD lemez rendelés gyors, megbízható kiszállítással! - XXLDVD