KezdőlapVásárlási információGyakran feltett kérdésekSegítség a vásárláshozKapcsolat
Slovenská Lacné DVD obchod  
Olcsó DVD CD és Blu-ray lemezek rendelésePendrive rendelés 8Gb, 16Gb és akár 32Gb vagy 64GbKülső merevlemez rendelés 500Gb és 1TB és 3TBMemóriakártya rendelés, SD vagy MicroSD... kártya
2023. március. 31. péntek 05:13
Termékek
Bejelentkezés
Legújabb termékek
MAXELL 32GB MICRO SDHC MEMÓRIAKÁRTYA CLASS 10 + ADAPTER
MAXELL 32GB MICRO SDHC MEMÓRIAKÁRTYA CLASS 10 + ADAPTER

MAXELL 32GB MICRO SDHC MEMÓRIAKÁRTYA CLASS 10 + ADAPTER


Típus: MAXELL MICRO SDHC MEMÓRIAKÁRTYA
Kapacitás: 32GB
Sebesség osztály: Class 10
Kiszerelés: 1db MicroSDHC + 1db adapter

Ez a Class 10 osztályba tartozó memóriakártya 10 MB adatot képes befogadni másodpercenként, és alkalmas Full HD (1080p) videó felvételére, valamint HD állóképek egymást követő rögzítésére is. A MicroSD kártyához tartozó adapter segítségével egy szabványos SD kártyát kapunk amit például digitális fényképezőgéphez vagy számítógéphez is tudunk használni. A MAXELL MICRO SDHC 32GB-os memóriakártya fényképezőgépek, telefonok, vagy akár tabletek tárhelyének bővítéséhez is ideális. A csomag tartalma 1db MAXELL MicroSDHC memóriakártya + 1db adapter.

1 ÉV garancia

Készlet infó: A termék raktáron van.
Kiszállítás: 1-3 Munkanap
Ma leadott rendelése várhatóan Hétfőn (1970.01.01) érkezik meg.
6 273 Ft/db
(20% ÁFA-val)
vissza

Memóriakártya

Memóriakártya ma már szinte a legtöbb modern készülékhez elengedhetetlen, digitális fényképezőgép, mobiltelefon, mp3 lejátszó, gps, stb. A memóriakártyák olyanflash adathordozók melyek nem tartalmaznak mozgó alkatrészeket így ellenállóbbak és tartósabbak. Jelenleg többféle memóriakártyát vásárolhatunk, egyre nagyobb a választék, erre azért van szükség, mert egyre kisebb és egyre gyorsabb memóriakártyákra van szükségünk minél nagyobb kapacitással. Az SD memóriakártyák a legelterjedtebb memóriakártyák, ebből fogy a világon a legtöbb és ezek közül is a legtöbb a 16GB SD memóriakártya kapacitásból. Ha az ön készülékébe valamilyen SD kártya foglalat van akkor nagyon jó áron tud memóriakártyát vásárolni hozzá a memóriakártya piacon zajló árverseny miatt.
Hasonló termékek
ADATA 32GB MICRO SDHC MEMÓRIAKÁRTYA CLASS 4 + ADAPTER Gyors részletek
ADATA 32GB MICRO SDHC MEMÓRIAKÁRTYA CLASS 4 + ADAPTER
6 015 Ft/db
(20% ÁFA-val)
Raktáron

Olcsó DVD lemez rendelés gyors, megbízható kiszállítással! - XXLDVD