KezdőlapVásárlási információGyakran feltett kérdésekSegítség a vásárláshozKapcsolat
Slovenská Lacné DVD obchod  
Olcsó DVD CD és Blu-ray lemezek rendelésePendrive rendelés 8Gb, 16Gb és akár 32Gb vagy 64GbKülső merevlemez rendelés 500Gb és 1TB és 3TBMemóriakártya rendelés, SD vagy MicroSD... kártya
2024. június. 24. hétfő 02:07
Partner oldalak
Termékek
Bejelentkezés
Legújabb termékek
KINGSTON 32GB MICRO SDHC MEMÓRIAKÁRTYA UHS-I INDUSTRIAL TEMP (90/45 MB/S)
KINGSTON 32GB MICRO SDHC MEMÓRIAKÁRTYA UHS-I INDUSTRIAL TEMP (90/45 MB/S)

KINGSTON 32GB MICRO SDHC MEMÓRIAKÁRTYA UHS-I INDUSTRIAL TEMP (90/45 MB/S)


Típus: KINGSTON MICRO SDHC MEMÓRIAKÁRTYA INDUSTRIAL TEMP (90/45 MB/S)
Kapacitás: 32GB
Verzió: UHS-I, Class 10
Kiszerelés: 1db KINGSTON MICRO SDHC MEMÓRIAKÁRTYA - INDUSTRIAL TEMP

Az UHS-I sebességosztálynak köszönhetően akár 90 MB/s olvasási sebességgel és 45 MB/s írási sebességgel, lehetővé teszi a kártyát olyan alkalmazások számára, amelyek nagyobb sávszélességet igényelnek a nagy adattárak rögzítésekor. A KINGSTON INDUSTRIAL TEMP kártyákat vízálló, hőmérsékletálló, ütés / rezgésálló és röntgensugárzás ellen védő teszteknek vetik alá, így biztos lehet benne, hogy fényképei, videói és más fontos fájljai védettek lesznek. A Kingston ipari hõmérséklete, a microSD UHS-I üzemi hõmérséklete -40 ° C és 85 ° C között van, így kíméletlen környezetben is alkalmazható. A Kingston gondolt a természetfotósokra is hiszen bárhol járnak, legyen az egy jeges hideg terület vagy éppen egy sivatag, a kártya ellenáll mind a hidegnek, mind pedig a forróságnak.

1 ÉV garancia

Készlet infó: A termék raktáron van.
Kiszállítás: 1-3 Munkanap
Ma leadott rendelése várhatóan Kedden (2024.06.26) érkezik meg.
10 573 Ft/db
(20% ÁFA-val)
vissza

Memóriakártya

Memóriakártya ma már szinte a legtöbb modern készülékhez elengedhetetlen, digitális fényképezőgép, mobiltelefon, mp3 lejátszó, gps, stb. A memóriakártyák olyanflash adathordozók melyek nem tartalmaznak mozgó alkatrészeket így ellenállóbbak és tartósabbak. Jelenleg többféle memóriakártyát vásárolhatunk, egyre nagyobb a választék, erre azért van szükség, mert egyre kisebb és egyre gyorsabb memóriakártyákra van szükségünk minél nagyobb kapacitással. Az SD memóriakártyák a legelterjedtebb memóriakártyák, ebből fogy a világon a legtöbb és ezek közül is a legtöbb a 16GB SD memóriakártya kapacitásból. Ha az ön készülékébe valamilyen SD kártya foglalat van akkor nagyon jó áron tud memóriakártyát vásárolni hozzá a memóriakártya piacon zajló árverseny miatt.
Hasonló termékek
ADATA 32GB MICRO SDHC MEMÓRIAKÁRTYA CLASS 4 + ADAPTER Gyors részletek
ADATA 32GB MICRO SDHC MEMÓRIAKÁRTYA CLASS 4 + ADAPTER
6 015 Ft/db
(20% ÁFA-val)
Raktáron

Olcsó DVD lemez rendelés gyors, megbízható kiszállítással! - XXLDVD