32GB MOBILITY KIT KINGSTON CLASS 10 (MICRO SD MEMÓRIAKÁRTYA + ADAPTER + OLVASÓ)
32GB MOBILITY KIT KINGSTON CLASS 10 (MICRO SD MEMÓRIAKÁRTYA + ADAPTER + OLVASÓ)
32GB MOBILITY KIT KINGSTON CLASS 10 (MICRO SD MEMÓRIAKÁRTYA + ADAPTER + OLVASÓ)

32GB MOBILITY KIT KINGSTON CLASS 10 (MICRO SD MEMÓRIAKÁRTYA + ADAPTER + OLVASÓ)


Típus: KINGSTON MOBILITY KIT
Kapacitás: 32GB
Verzió: USB 2.0
Sebesség osztály: Class 10, UHS-I
USB adapter mérete: 24,99mm x 12,14mm x 2,64mm
OS kompatibilitás: Windows® 8.1, Windows 8, Windows 7 (SP1) (ReadyBoost™ támogatás nélkül), Windows Vista (ReadyBoost támogatás nélkül), Mac OS X V.10.6.X+ , Linux v.2.6.x+
Kiszerelés: 1db MicroSD + 1db adapter + 1db olvasó

Ez a KINGSTON MOBILITY KIT ideális mobiltelefonokhoz, okostelefonokhoz, kamerákhoz és egyéb hordozható eszközökhöz. Az "all in one" készlet biztosítja a mobileszközök és a számítógép közötti sokoldalú munkavégzést. A Kingston jól leegyszerűsítette a mai "sok készülékes" adatrendszerezést ezzel a microSDHC alapú SDHC és USB-2.0 adapteres kombinációval. Az adataink pedig továbbra is egyetlen memóriachipen vannak, így nem kell egyszerre 3 külön dologra vigyáznunk. A microSD kártya adapter segítségével SD kártyát fogadó eszközökkel, az USB adapter pedig az azt fogadó eszközökkel is csatlakoztatható. Az adatátvitel a középkategória csúcsa, mivel a Class 10-es kártyák legalább 10 MB/s-os írási sebességre képesek. Íme egy felhasználási példa: Mobiltelefonnal fotót készíthetsz a microSD kártyára, melyet az USB vagy SD adapterbe helyezve azonnal láthatsz a PC-n. A csomag tartalma: 1 db MicroSD Memóriakártya, 1 db Adapter, 1 db Olvasó.

1 ÉV garancia

Készlet infó: A termék raktáron van.
Kiszállítás: 1-3 Munkanap
Ma leadott rendelése várhatóan Kedden (2023.09.26) érkezik meg.
7 015 Ft/db
(20% ÁFA-val)
vissza

Memóriakártya

Memóriakártya ma már szinte a legtöbb modern készülékhez elengedhetetlen, digitális fényképezőgép, mobiltelefon, mp3 lejátszó, gps, stb. A memóriakártyák olyanflash adathordozók melyek nem tartalmaznak mozgó alkatrészeket így ellenállóbbak és tartósabbak. Jelenleg többféle memóriakártyát vásárolhatunk, egyre nagyobb a választék, erre azért van szükség, mert egyre kisebb és egyre gyorsabb memóriakártyákra van szükségünk minél nagyobb kapacitással. Az SD memóriakártyák a legelterjedtebb memóriakártyák, ebből fogy a világon a legtöbb és ezek közül is a legtöbb a 16GB SD memóriakártya kapacitásból. Ha az ön készülékébe valamilyen SD kártya foglalat van akkor nagyon jó áron tud memóriakártyát vásárolni hozzá a memóriakártya piacon zajló árverseny miatt.
Hasonló termékek
ADATA 32GB MICRO SDHC MEMÓRIAKÁRTYA CLASS 4 + ADAPTER Gyors részletek
ADATA 32GB MICRO SDHC MEMÓRIAKÁRTYA CLASS 4 + ADAPTER
6 015 Ft/db
(20% ÁFA-val)
Raktáron