KezdőlapVásárlási információGyakran feltett kérdésekSegítség a vásárláshozKapcsolat
Slovenská Lacné DVD obchod  
Olcsó DVD CD és Blu-ray lemezek rendelésePendrive rendelés 8Gb, 16Gb és akár 32Gb vagy 64GbKülső merevlemez rendelés 500Gb és 1TB és 3TBMemóriakártya rendelés, SD vagy MicroSD... kártya
2024. június. 24. hétfő 02:15
Partner oldalak
Termékek
Bejelentkezés
Legújabb termékek
SANDISK 16GB MICRO SDHC MEMÓRIAKÁRTYA CLASS 4
SANDISK 16GB MICRO SDHC MEMÓRIAKÁRTYA CLASS 4
SANDISK 16GB MICRO SDHC MEMÓRIAKÁRTYA CLASS 4

SANDISK 16GB MICRO SDHC MEMÓRIAKÁRTYA CLASS 4


Típus: SANDISK MICRO SDHC MEMÓRIAKÁRTYA
Kapacitás: 16GB
Sebesség osztály: Class 4
Kiszerelés: 1db MicroSDHC MEMÓRIAKÁRTYA

Ez a SANDISK Class 4 osztályba tartozó memóriakártya 4 MB adatot képes befogadni másodpercenként, és alkalmas nagy felbontású videó (HD), például 720p HD felvételére is. Tökéletes választás okostelefonok, MP3 lejátszók és digitális fényképezőgépek memóriájának növelésére. 16GB-os kapacitással rendelkezik, melynek köszönhetően alkalmas zenék, képek, videók tárolására is. Kiválóan alkalmas a memóriakártya akkor, ha már nincs több hely az okostelefonodon.

1 ÉV garancia

Készlet infó: A termék raktáron van.
Kiszállítás: 1-3 Munkanap
Ma leadott rendelése várhatóan Kedden (2024.06.26) érkezik meg.
3 215 Ft/db
(20% ÁFA-val)
vissza

Memóriakártya

Memóriakártya ma már szinte a legtöbb modern készülékhez elengedhetetlen, digitális fényképezőgép, mobiltelefon, mp3 lejátszó, gps, stb. A memóriakártyák olyanflash adathordozók melyek nem tartalmaznak mozgó alkatrészeket így ellenállóbbak és tartósabbak. Jelenleg többféle memóriakártyát vásárolhatunk, egyre nagyobb a választék, erre azért van szükség, mert egyre kisebb és egyre gyorsabb memóriakártyákra van szükségünk minél nagyobb kapacitással. Az SD memóriakártyák a legelterjedtebb memóriakártyák, ebből fogy a világon a legtöbb és ezek közül is a legtöbb a 16GB SD memóriakártya kapacitásból. Ha az ön készülékébe valamilyen SD kártya foglalat van akkor nagyon jó áron tud memóriakártyát vásárolni hozzá a memóriakártya piacon zajló árverseny miatt.
Hasonló termékek

Olcsó DVD lemez rendelés gyors, megbízható kiszállítással! - XXLDVD