KezdőlapVásárlási információGyakran feltett kérdésekSegítség a vásárláshozKapcsolat
Slovenská Lacné DVD obchod  
Olcsó DVD CD és Blu-ray lemezek rendelésePendrive rendelés 8Gb, 16Gb és akár 32Gb vagy 64GbKülső merevlemez rendelés 500Gb és 1TB és 3TBMemóriakártya rendelés, SD vagy MicroSD... kártya
2024. március. 03. vasárnap 06:42
Partner oldalak
Termékek
Bejelentkezés
Legújabb termékek
MAXELL WIRELES TANK 500GB HDD VEZETÉK NÉLKÜLI KÜLSŐ MEREVLEMEZ, 2,5 USB 2.0, FEHÉR
MAXELL WIRELES TANK 500GB HDD VEZETÉK NÉLKÜLI KÜLSŐ MEREVLEMEZ, 2,5 USB 2.0, FEHÉR

MAXELL WIRELES TANK 500GB HDD VEZETÉK NÉLKÜLI KÜLSŐ MEREVLEMEZ, 2,5" USB 2.0, FEHÉR


Típus: MAXELL WIRELES TANK HDD VEZETÉK NÉLKÜLI KÜLSŐ MEREVLEMEZ
Kapacitás: 500GB
Merevlemez mérete: 2,5''
Csatlakozók: USB 2.0
Szín: fehér

A külső merevlemez egy számítástechnikai adattárolási eszköz. Ez az USB 2.0 csatolóegységgel rendelkező HDD egyszerűen használható és üzemeltethető, alacsony a zajszintje és az energiafogyasztása. Az 500GB kapacitású - beépített akkumulátorral szerelt - hordozható külső merevlemez segítségével a multimédiás tartalmak vezeték nélküli megosztása jelentősen leegyszerűsödik. Nagy teljesítményű (2800mAh) akkumulátorának köszönhetően akár 6 órán keresztül képes biztosítani a multimédiás tartalmak elérését. Készenléti ideje 12 óra. Kompatibilis a jelenleg használt operációs rendszerekkel, táblagépekkel és okostelefonokkal egyaránt. A termék fehér színben kapható.

1 ÉV garancia

Ingyenes házhozszállítás az ország egész területére

Készlet infó: A termék raktáron van.
Kiszállítás: 1-3 Munkanap
Ma leadott rendelése várhatóan Kedden (2024.03.05) érkezik meg.
24 662 Ft/db
(20% ÁFA-val)
vissza

Külső merevlemez

Külső merevlemez vagy külső HDD-nek nevezzük azokat a merevlemezeket melyek hordozhatóak, a legtöbb esetben USB-vel esetleg Esata csatlakozóval csatlakoztathatóak számítógépünkhöz, laptopunkhoz. Két fő kategóriára sorolhatóak a 3.5"-os normál merevlemezt tartalmazó és a kisebbek a 2.5"-os úgymond laptop merevlemezt tartalmazó külső merevlemezek. A főbb különbség a méret és a külső táp, a 3.5-ös merevlemezekhez a legtöbb esetben kell külső áram ellátás, a 2.5-ös külső HDD-khez elegendő az USB áram ellátása, néha 2 USB portba kell bedugnunk, hogy biztos legyen az áram ellátás és a sebesség, ehhez általában találunk a csomagban Y - USB kábelt. Külső merevlemezt választhatunk USB 2.0 vagy a szuper gyors USB 3.0-ás változatban is, ha fontos a gyorsaság mindenképp az USB 3.0-át válassza hisz több mint 10x gyorsabb mint az USB 2.0, persze ehhez a számítógépen is kell lennie USB 3.0-ás csatlakozónak, ha nincs ebben az esetben is fog működni az USB 3.0-ás külső merevlemezünk csak az USB 2.0 sebességén.
Hasonló termékek

Olcsó DVD lemez rendelés gyors, megbízható kiszállítással! - XXLDVD