KezdőlapVásárlási információGyakran feltett kérdésekSegítség a vásárláshozKapcsolat
Slovenská Lacné DVD obchod  
Olcsó DVD CD és Blu-ray lemezek rendelésePendrive rendelés 8Gb, 16Gb és akár 32Gb vagy 64GbKülső merevlemez rendelés 500Gb és 1TB és 3TBMemóriakártya rendelés, SD vagy MicroSD... kártya
2023. március. 27. hétfő 03:22
Termékek
Bejelentkezés
Legújabb termékek
SANDISK ULTRA 64GB MICRO SDHC MEMÓRIAKÁRTYA UHS-I ANDROID CLASS 10 + ADAPTER
SANDISK ULTRA 64GB MICRO SDHC MEMÓRIAKÁRTYA UHS-I ANDROID CLASS 10 + ADAPTER
SANDISK ULTRA 64GB MICRO SDHC MEMÓRIAKÁRTYA UHS-I ANDROID CLASS 10 + ADAPTER

SANDISK ULTRA 64GB MICRO SDHC MEMÓRIAKÁRTYA UHS-I ANDROID CLASS 10 + ADAPTER


Típus: SANDISK ULTRA MICRO SDHC MEMÓRIAKÁRTYA
Kapacitás: 64GB
Sebesség osztály: Class 10, USH-I
Olvasási sebesség: 80MB/s
Kiszerelés: 1db MicroSDHC MEMÓRIAKÁRTYA + 1 db Adapter

Ezzel a SANDISK UHS-I, Class 10 minősítésű Ultra MicroSDHC memóriakártyával 3D és Full HD videókat is tudunk rögzíteni. Ideális választás Androidos okostelefonhoz. A memóriakártya maximális 80 MB/s olvasási sebességgel rendelkezik. A MicroSDHC memóriakártyához tartozó adapter segítségével, tovább szélesedik azon eszközök skálája, melyekkel kompatibilis lesz a memóriakártya. A SANDISK UTRLA MICRO SDHC MEMÓRIAKÁRTYA ANDROID, 64GB-os kapacitással rendelkezik. A csomag tartalma 1 db SANDISK ULTRA MICRO SDHC MEMÓRIAKÁRTYA + 1 db Adapter.

1 ÉV garancia

Készlet infó: A termék raktáron van.
Kiszállítás: 1-3 Munkanap
Ma leadott rendelése várhatóan Kedden (2023.03.29) érkezik meg.
12 825 Ft/db
(20% ÁFA-val)
vissza

Memóriakártya

Memóriakártya ma már szinte a legtöbb modern készülékhez elengedhetetlen, digitális fényképezőgép, mobiltelefon, mp3 lejátszó, gps, stb. A memóriakártyák olyanflash adathordozók melyek nem tartalmaznak mozgó alkatrészeket így ellenállóbbak és tartósabbak. Jelenleg többféle memóriakártyát vásárolhatunk, egyre nagyobb a választék, erre azért van szükség, mert egyre kisebb és egyre gyorsabb memóriakártyákra van szükségünk minél nagyobb kapacitással. Az SD memóriakártyák a legelterjedtebb memóriakártyák, ebből fogy a világon a legtöbb és ezek közül is a legtöbb a 16GB SD memóriakártya kapacitásból. Ha az ön készülékébe valamilyen SD kártya foglalat van akkor nagyon jó áron tud memóriakártyát vásárolni hozzá a memóriakártya piacon zajló árverseny miatt.
Hasonló termékek

Olcsó DVD lemez rendelés gyors, megbízható kiszállítással! - XXLDVD