KezdőlapVásárlási információGyakran feltett kérdésekSegítség a vásárláshozKapcsolat
Slovenská Lacné DVD obchod  
Olcsó DVD CD és Blu-ray lemezek rendelésePendrive rendelés 8Gb, 16Gb és akár 32Gb vagy 64GbKülső merevlemez rendelés 500Gb és 1TB és 3TBMemóriakártya rendelés, SD vagy MicroSD... kártya
2023. szeptember. 25. hétfő 21:39
Termékek
Bejelentkezés
Legújabb termékek
ADATA PREMIER 128GB MICRO SDXC MEMÓRIAKÁRTYA CLASS 10 + ADAPTER
ADATA PREMIER 128GB MICRO SDXC MEMÓRIAKÁRTYA CLASS 10 + ADAPTER
ADATA PREMIER 128GB MICRO SDXC MEMÓRIAKÁRTYA CLASS 10 + ADAPTER

ADATA PREMIER 128GB MICRO SDXC MEMÓRIAKÁRTYA CLASS 10 + ADAPTER


Típus: ADATA PREMIER MICRO SDXC MEMÓRIAKÁRTYA
Kapacitás: 128GB
Sebesség osztály: CLASS 10, UHS-I, U1
Méret: 11mm x 15mm x 1mm
Kiszerelés: 1db ADATA PREMIER MICRO SDXC MEMÓRIAKÁRTYA + 1db Adapter

A microSDXC lényegében egy lekicsinyített SDXC kártya, mely az SD (Secure Digital) szabványú memóriakártyák egy fejlesztése. Fontos, hogy a normál méretű kártyaolvasók csak a megfelelő átalakító (adapter) használatával képesek együtt működni a micro kártyával. Az ADATA PREMIER MICRO SDXC memóriakártya alkalmas HD minőségű videók rögzítésére. Nagyon nagy mennyiséget tud tárolni mivel 126GB-os kapacitással rendelkezik. A Class 10 UHS-I adatátviteli osztály lehetővé teszi, hogy a memóriakártya írási sebessége 10 MB/s és olvasási sebessége pedig 50 MB/s legyen. Vízálló, rezgés és ütésálló valamint ellenáll a röntgensugárzásnak is. Az adapterrel normálméretű kártyaként is használhatjuk. Digitális fényképezőgépek, HD kamerák, okostelefonok használatához is kitűnő. A csomag tartalma 1db ADATA PREMIER 128GB-os MICRO SDXC MEMÓRIAKÁRTYA + 1db Adapter.

1 ÉV garancia

Ingyenes házhozszállítás az ország egész területére

Készlet infó: A termék raktáron van.
Kiszállítás: 1-3 Munkanap
Ma leadott rendelése várhatóan Szerdán (2023.09.27) érkezik meg.
23 878 Ft/db
(20% ÁFA-val)
vissza

Memóriakártya

Memóriakártya ma már szinte a legtöbb modern készülékhez elengedhetetlen, digitális fényképezőgép, mobiltelefon, mp3 lejátszó, gps, stb. A memóriakártyák olyanflash adathordozók melyek nem tartalmaznak mozgó alkatrészeket így ellenállóbbak és tartósabbak. Jelenleg többféle memóriakártyát vásárolhatunk, egyre nagyobb a választék, erre azért van szükség, mert egyre kisebb és egyre gyorsabb memóriakártyákra van szükségünk minél nagyobb kapacitással. Az SD memóriakártyák a legelterjedtebb memóriakártyák, ebből fogy a világon a legtöbb és ezek közül is a legtöbb a 16GB SD memóriakártya kapacitásból. Ha az ön készülékébe valamilyen SD kártya foglalat van akkor nagyon jó áron tud memóriakártyát vásárolni hozzá a memóriakártya piacon zajló árverseny miatt.
Hasonló termékek

Olcsó DVD lemez rendelés gyors, megbízható kiszállítással! - XXLDVD