Transcend 8GB Micro SDHC Memóriakártya Cl10 UHS-I 600X

product/TS8GUSDHC10U1.jpg
3 186 Ft
Adóval együtt
MINDENNAPOS HASZNÁLATRA - egy tökéletes memóriakártya multimédiás eszközeidhez GYORS SEBESSÉG - a CLASS 10 UHS-I-nek köszönhetően min. 10 MB/s-el tudsz másolni! ELPUSZTÍTHATATLAN - víz-. ütés-. hőmérséklet-. röntgen- és mágnesességálló
Vélemény:
: TS8GUSDHC10U1
8GB Micro SD

A Transcend memóriakártyák egy egyszerû és megfizethető módot kínálnak. hogy növelni tudd a fényképezőgéped háttértárát. amellyel bőven elegendő memóriád lesz. így több képet és videót készíthetsz.

memory_card_features_592x350_1504.jpg

Full HD felvételek

Készíts valósághû Full HD (1920 x 1080p) videókat és élvezd a fantasztikus részletgazdagságot. Az UHS-I U1 Class 10 sebességosztálynak hála ez a kártya elég gyors. hogy problémamentesen rögzíts nagy felbontású videókat a kameráddal.

 

Mit jelentenek a sebességosztályok?

A memóriakártyák sebességét két fogalommal jelzik: a sebesség osztállyal (Speed Class) és az USH sebesség osztállyal (UHS Speed Class).

A Speed Class az eredeti jelzőfogalom. amely esetében a számok a konkrét átviteli sebességet jelölik. 4 a 4MB/s. 6 a 6MB/s sebességet és így tovább.

Az UHS (Ultra High Speed - Ultra Magas Sebesség) minimum írási sebességeket határoz meg a memóriakártyáknak. Az UHS-I Speed Class 1 minimum írási sebessége 10MB/s. amíg az UHS-I Speed Class 3 minimum írási sebessége 30MB/s.

Mire használható a memóriakártya? Speed Class UHS-I
Speed Class
  Class 4 Class 10 UHS-I Class 1 UHS-I Class 3
Állóképek. fényképek. alacsony felbontású videók dot dot dot dot
Full HD videók   dot dot dot
Mozifilm minőségû full HD (1080p). 3D videó     dot dot
4K. full 1080p HD videó és sorozatfelvétel fényképezés       dot

 

Mikor van szükséged gyorsabb memóriakártyára?

Ha valamelyik alább felsorolt tünetet tapasztalod a memórikártyát használó eszközöd mûködése során. akkor valószínûleg egy gyorsabb memóriakártyára van szükséged:

Lassú pufferelés - egy fénykép készítése után a fényképezőgéped nem reagál egy ideig. amíg a teljes adatot ki nem írta a memóriakártyára.

Hibás videofájl - A videokamerák hibás felvételeket készíthetnek. ha a memóriakártya sebessége túl alacsony vagy csökkenthetik a felvétel felbontását. hogy a kártya sebességéhez igazítsák azt. Így előfordulhat. hogy az 1080p Full HD-ban indított felvétel valójában sokkal kisebb felbontású lesz rögzítéskor.

Videó töredékek - Ha a kamera írási sebessége meghaladja a memóriakártya írási sebességét. akkor váratlanul leállíthatja a felvételt a sebességhatár átlépésekor.

Sorozatfelvétel - Sok fényképezőgép rendelkezik sorozatfelvétel móddal. amikor egy gombnyomás hatására egy sorozatnyi képet rögzít az eszköz. így lehetővé téve gyors mozgású események vagy személyek megörökítését. Ha a memóriakártya sebessége túl alacsony. akkor ez a mód nem fog mûködni a fényképezőgépen.

Specifikáció

Memória kártya típusa

Micro SecureDigital High-Capacity (microSDHC)
Memória kapacitás (flash) 8 GB
Olvasási sebesség 90 MB/s
Szélesség 15 mm
Mélység 1 mm
Magasság 11 mm
Írás-védelem kapcsoló Nem
További információk
  • UHSP 1 specifikáció támogatása (U1)
  • Class 10
  • Teljesen kompatibilis az SD 3.01 szabvánnyal
  • ROHS kompatibilis
  • ECC támogatása
TS8GUSDHC10U1

Jelenleg nincs vásárlói vélemény

Menü
Bezár
Vissza
Fiók
Bezár