Át tudom venni személyesen a csomagot Budapesten?

A megrendelt termékeket Budapesti csomagpontban, a Bajnok Center-ben tudja átvenni aminek költsége 290Ft. A csomagért a csomagpontban kell fizetnie.

Ha nem vagyok éppen a megadott szállítási címen?

Olyan szállítási címet adjon meg ahol napközben elérhető! Sikertelen kézbesítés esetén a futár értesítőt hagy telefonszámmal. A csomagról ezen a telefonszámon érdeklődhet és egyeztetnek egy következő időpontot. Amennyiben második alkalommal se sikerül a kézbesítés, harmadik alkalommal dupla szállítási költséget kell fizetni! Telefonszámát rendelésnél adja meg, hogy egyszerűbb legyen a kézbesítés, hamarabb kapja meg a csomagot.

 

Mennyi idő alatt kapom meg a csomagot?

Házhoz szállítás rendeléstől számítva általában 3 munkanap, amennyiben minden termék van készleten és nem kell külön beszereznünk. Szombat, vasárnap illetve magyar és szlovák ünnepnapokon nincs rendelés feldolgozás/kézbesítés.

 

Mennyibe kerül a házhoz szállítás díja?

Futárszolgálattal történő kiszállítás: súly alapján számolja a webáruház. 20.000 Ft összegű rendelés felett INGYENES, nincs kiszállítási költség.

A nem ingyenes csomagok kiszállítási díja minden esetben, egész Magyarország területére: 990Ft

 

Milyen időpontban jön a futár?

Általában munkaidőben, 8-17h között. Fontos hogy megadja telefonszámát hogy a futár tudjon Önnel egyeztetni ha esetleg nem tartózkodik a szállítási címen.

 

Mit kell tennem ha a csomag sérült?

Amennyiben a csomagon látszik hogy sérült, szakadt, törött, nyomódott, kérjen a futártól kárjegyzőkönyvet. Károkat a kiszállítást követő 7 napon belül írásban jelezze futárszolgálatnak a tőlük kapott visszaigazoló e-mail címre.

Menü
Bezár
Vissza
Fiók
Bezár