Szállítási módok:


1. GLS Futárszolgálat és Csomagpont

Megrendelését a futár 1 napos időgaranciával házhoz, vagy az Ön által választott csomagpontra szállítja. A futárszolgálatot biztosító cég a kézbesítés előtt emailt küld. Ezért kérjük, hogy nagyon pontosan adja meg email címét. Amennyiben lehetséges, használjon gmail-es email címet, mert a többi levelezőrendszer email címeit spam mappába teszi a rendszer.

A szállítás díja GLS futárszolgálattal 990 Ft, GLS Csomagpontra 790 Ft. 20.000 Ft kosárérték felett a szállítás ingyenes.


2. CSOMAGPONT.COM személyes átvétel Budapesten

Logisztikai partnetünk, a csomagpont.com budapesti átvételi pontján minimum kosárérték nélkül tudjuk biztosítani a gyors és rugalmas személyes csomagátvételt. Nyitvatartás: Hétfőtől-péntekig 10-18 óra. Cím: 1067 Budapest, Szondi u. 15. Telefon: +36 30 923 5157

A személyes átvétel csomagkezelési díja mindössze 1 Ft. 


3. Személyes átvételi pont Budapesten

Budapest egy frekventált helyén a Bajnok utcában a Bajnok Centerben tudjuk biztosítani a személyes átvételt. Ez sem díjmentes, hiszen a központi raktárunkból az Ön által kért átvételi pontra kell szállítanunk a rendelését. Nyitvatartása szinte egyedülálló: minden nap 6-22 óráig nyitva (még ünnepnapokon is). Cím: Budapest, Bajnok u. 13, 1063 Magyarország.

A személyes átvétel csomagkezelési díja 300 Ft.
5.000 Ft kosárérték felett az átvétel ingyenes

Menü
Bezár
Vissza
Fiók
Bezár