Verbatim 1,5TB HDD 2,5" Külső Merevlemez, USB 3.0 Fekete

DVDolcson/Külső Merevlemez/verbatim-hdd-2-5-gen2-1-5tb-usb-3-0-black-53226-original.jpg
30 095 Ft
22 690 Ft 7 405 Ft megtakarítás
Adóval együtt

2,5 1,5 Tb Hdd

Jól megtervezett 2.5" külső Verbatim meghajtó. A mérete miatt kiválóan alkalmas utazáshoz. Az Ön számára magas, 1,5 TB kapacitást biztosít, amely lehetővé teszi, hogy még több terjedelmes adatot elmentsen függetlenül attól, hogy azok videók, filmek, lemez mentések és más egyebek. A lemez és az adatkábel egy gyors USB 3.0 (A típusú)-val van ellátva. A csatlakozó szintén kompatibilis a régebbi USB 2.0-vel is. A gyártó által elhelyezett praktikus kiegészítő szoftver található a lemezen, amely biztosítja az adatmentést.

Mint a többi Verbatim 'n' Go sorozatú meghajtónál is, el van látva egy Green Button, (Zöld Gomb) elnevezésű szoftverrel. Ez a technológia drámaian megnöveli a meghajtó élettartamát és csökkenti az energiafogyasztást. Abban az esetben, ha ez a funkció be van kapcsolva, akkor a lemez alvó üzemmódba kerül (leállítja a lemezt) amennyiben egy bizonyos ideig nincs használatban. Három program változat közül lehet választani az igények szerint.

Abban az esetben, ha a lemezt biztonsági másolatként szeretné használni a számítógépén, akkor nagyra fogja értékelni a Nero BackItUp Essentials, a Nero mentésre szolgáló praktikus eszközt. Ez lehetővé teszi, hogy egy biztonsági másolatot hozzon létre a merevlemezen, akár kézzel. akár automatikusan egy bizonyos idő után. A programokhoz tartozó fájljait és adatait  továbbra is védi és nem veszíti el, még akkor sem, ha a számítógép meghibásodik.

Paraméterek:

Használat: Külső

Tárhely típusa:  HDD

Formátum (Form Factor):  2,5"

Lemez kapacitása:  1 500 GB (1,5 TB)

Szélesség:  119 mm (11,9 cm)

Méret:

Magasság:  14,5 mm (1,45 cm)

Mélység:  81 mm (8,1 cm)

Szín:  Fekete

53226

Jelenleg nincs vásárlói vélemény

Menü
Bezár
Vissza
Fiók
Bezár