Kingston Dt Microduo OTG 16GB Pendrive USB 3.0 + Micro USB - Android Telefonokhoz, Tabletekhez

termékek/usbpendrive/16gb-usb-3.0-kingston-datatraveler-microduo.jpg
3 990 Ft
Adóval együtt

16 gb Usb 3.0

Vélemény:
: DTDUO3_16GB
16GB pendrive

Átjárás mobil és PC között

A mobil és PC összekötésére a Kingston által kínált megoldás a DataTraveler MicroDuo pendrive, amely nem csak számítógépbe, hanem táblagépbe*, vagy okostelefonba* is dugható. Csupán meg kell fordítani a pendrive-ot és máris a kívánt csatlakozó küldi az adatokat a tebletbe, mobiltelefonba, vagy számítógépbe. (Közvetlen fix összekötésre nem alkalmas).

*Kérjük ellenőrizze, hogy tabletje, vagy telefonja kezeli-e az OTG rendszerû perifériákat!

Megoldja a bővíthetőség korlátját

A legtöbb okos telefon és tablet átlagosan 4-16 GB belső háttértárral rendelkezik, és a belső SD bővíthetősége sem több 32 GB-nál, viszont sok felhasználó szeretne több adatot tárolni készülékein. A Kingston DataTraveler MicroDuo erre is megoldást nyújt az OTG technológiával, ami lehetővé teszi a töltőcsatlakozóba dugott pendrive felismerését és kezelését. Ezzel a mozdulattal már meg is oldottuk a 32GB-nál nagyobb tárhely csatlakoztatását, amely egyrészt ugyanolyan gyorsan kezelhetünk mint a belső microSD kártyát, másrészt ha megfordítjuk, már is a PC-be tölthetjük adatainkat a normál USB csatlakozón keresztül.

Most a gyorsabb olcsóbb

A MicroDuo 32  és MicroDuo 64   esetében most az USB-3.0 pendrive-ok olcsóbbak az USB-2.0 nál, ami 3-4-szeres adatátviteli sebesség nyereséget jelent, jelentősen javítva ezzel az ár/érték arányt.

DTDUO3_16GB

Jelenleg nincs vásárlói vélemény

Menü
Bezár
Vissza
Fiók
Bezár