Kingston DataTraveler Locker+ G3 16GB Pendrive - Titkosított - USB 3.0

termékek/usbpendrive/16gb-kingston-datatraveler-locker-g3.jpg
9 795 Ft
Adóval együtt

16 gb Usb 3.0

Vélemény:
: DTLPG3_16GB
16GB pendrive

Csak Ön éri el a pendrive adatait

A bankkivonatok, PIN kódok, jelszavak, árlisták a Locker technológiára bízva kétszeres biztonságban vannak. Egy jelszó egyszerû megadásával egy hardware szintû titkosítási folyamat biztonságba helyezi fontos adatait, így a pendrive elvesztése nem jelenti egyúttal az illetéktelen hozzáférést.

Mi történik, ha ellopják a pendrive-ot?

A hackerek kulcsszófejtése hatástalan, mivel a pendrive Locker rendszere 10 sikertelen próbálkozást követően a pendrive-on lévő adatokat visszaállíthatatlanul eltünteti. Az elveszett, ellopott pendrive-on tárolt adatok pótolhatóak, ha igénybe vesszük az USBtoCloud szolgáltatást. Ez az opció lehetővé teszi, hogy a pendrive-on lévő adatoknak mindig legyen másolata valamelyik népszerû felhőben, úgy mint GoogleDrive, OneDrrive (Microsoft), Amazon S3, vagy Dropbox. A pendrive-hoz ingyenesen adott ClevX mentési opció egyébként fizetős szolgáltatásként bármely pendrive-ra alkalmazható.

Milyen gyors a titkosító pendrive?

Az USB-3.0 alkalmazása a 135 MB/s olvasási és 20 MB/s írási sebességével megháromszorozza a korábbi USB-2.0 változat sebességét úgy, hogy az adatok AES titkosítását is átvitel közben végzi.

Egyszerû használat

A pendrive-ok világában luxusnak számító szolgáltatásának kihasználásához nem szükséges külön szoftver telepítése, minden beépített módon mûködik. Windows és Mac rendszereken is használható, így a kevert rendszerekben is alkalmas a gépek közti adatcserére.

Masszív külső védelem, megbízhatóság

A masszív fémház hatékonyan véd a sérülésektől, a fémházon kialakított kulcskarika lyuk biztonságosan rögzíthetővé teszi az eszközt. A megbízhatósággal kapcsolatosan a Kingston már letette a névjegyét az adathordozók világában, ezért itt elegendőnek gondoljuk a gyártói oldalon publikált "legendás Kingston megbízhatóság" jelzőt.

Napi akcióink minden alkalommal célba találnak valakinél. Önnél mikor?

DTLPG3_16GB

Jelenleg nincs vásárlói vélemény

Menü
Bezár
Vissza
Fiók
Bezár